Άρτος και Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ • Πεΐ Δοκού, Χαλκίδα, Εύβοια
+30 221090046info@alibinisis.gr

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εταιρία Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία παραγωγής προϊόντων ζύμης, με έδρα τη Χαλκίδα. Με στόχο να γίνεται πάντα καλύτερη, αναζητά συνεργάτες μέσα από ένα μεγάλο εύρος δεξιοτήτων και ειδικοτήτων. Αν έχετε πάθος και όρεξη για δουλειά, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό  και να σας υποδεχθούμε στην οικογένειά μας να γνωριστούμε από κοντά. Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@alibinisis.gr ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

    Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Σημαία.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    Με με την αποστολή του βιογραφικού σας συναινείτε στην ταυτοποίησή σας, την εξέταση των προσόντων σας, την εκτίμηση/αξιολόγησή σας και την ενδεχόμενη ένταξή σας σε μία ομοιογενή κατηγορία ατόμων με σκοπό τη λήψη απόφασης για πιθανή σύναψη σύμβασης εργασίας. Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι άρνηση της σχετικής συναίνεσής σας, καθιστά αδύνατη την παραλαβή και διατήρηση του βιογραφικού σημειώματος.

    Εάν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση info@alibinisis.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.